Padel – den nya innesporten i Halmstad

Padel i Halmstad

Klubben begav sig till Halmstad padelcenter för lite padelspel. Padel är en blandning av tennis och squash. Låg inlärningströskel men svårt att spela med finlir. Fidde G bjöd däremot på uppvisning i fin teknik då han gång på gång satte servebollarna där de var som svårast att returnera.

Totalvinnaren av panelens padelturnering är vid skrivande stund okänd för undertecknad. Efter avslutat spel bjöds det på öl och landgång vilket satt som en smäck.

Bestyren avklarades i omklädningsrummet utan några repressalier eller hämdattacker för det som utspelades på padelbanorna och sällskapet kunde fara vidare till kvällens huvudnummer på Frennarp.

Där väntade ett (nyinköpt) bord dukat med följande virrar: Ardnamurchan Spirit 2016 AD (nytt destilleri, endast 7 månader gammalt destillat), Glen Garioch 24,1989, Balcones Brimstone, Box – cask owners bottling – Oloroso Sherry Peated (Manges egna fat), samt English Whisky Co. Heavily Peated 5 (hela 67.4%, nytt rekord). De flesta var överens om att den syntetiskt röksatta Balcones Brimstone var skit.

Kvällens krubb levererades av City Gross cateringavdelning och smakade riktigt bra. Minns jag rätt avslutades kvällen i Manges garage, men jag kan ha fel.

 

Kommentarer är stängda.